onsdag 4 november 2009

Ett efterlängtat inlägg?

Hej på er. Det kanske inte finns några läsare kvar på bloggen längre eftersom vi knappt gör några uppdateringar nu när vi båda jobbar.

Om det trots allt är någon tapper som hittat hit så blir du belönad med några filmer på grabbarna.

Sixten diggar loss rejält till nya Fame soundtracket

Oftast tänker man ju inte på att ta fram kameran när det händer något kul, men denna gång hade jag huvudet med mig och fick upp mobilen och filmade när Sixten svängde sina lurviga. Jag tycker att det är särskilt kul att Sixten säger "Mer" när låten tar slut.

Hela familjen på skogspromenad

Under hösten har vi varit en hel del i skogen på helgerna. Den här filmen är tagen för någon månad sedan i Nackareservatet, nära Hellasgården.

Grabbarna gungar i lekparken

Som ni ser på filmen är både Valter och Sixten förtjusta i att gunga.

3 kommentarer:

 1. Äntligen!
  Jag hade nästan börjat misströsta efter säljannonsen den 4 oktober. Skönt att ingen köpte Sixten, även om farmor och jag var spekulanter.
  Vi ser fram emot helgen i Stockholm tillsammans med er.
  Farfar

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara filmer. Jag satt ensam i mitt rum och skrattade högt. Hoppas att det blir en ny dansuppvisning när vi kommer fredag.
  Farmor

  SvaraRadera
 3. Ja, det var verkligen efterlängtat med en liten uppdatering.
  Jättegulliga filmer på våra fina pojkar. Dom är verkligen duktiga dansare båda två även om det var Sixten som hade uppvisning denna gång. Valter och han körde ju loss ordentligt tillsammans sist vi var uppe hos er. De skulle göra succe på vilket disco som helst.
  Ha en riktigt skön helg önskar mormor och morfar.

  SvaraRadera