måndag 15 juni 2009

En helg i Katrineholm och Valla

I helgen har vi varit i Katrineholm och Valla och hälsat på farfar, farmor, morfar och mormor. Jag och grabbarna åkte med bil till farfar och farmor i torsdags efter Valters sista dag på dagis. På fredagen vräkte regnet ner hela dagen och Valter blev riktigt otålig när han gick av och an i lägenheten. Som tur var kom farmor hem tidigt från skolan och då gick de ut och lekte i regnet.

På eftermiddagen kom Anna med tåget och då åkte vi hem till mormor och morfar. Jag själv åkte vidare upp till Kloten i Dalarna för en friluftshelg med mina barndomskompisar från Katrineholm. Det blev en kanonhelg men jag har ingen koll på vad grabbarna gjorde under denna tid. När vi åkte tillbaka till Nacka igår stannade Valter kvar i Valla. Han kommer hem med tåg på tisdag.


Sixten läser en bra bok i lugn och ro

1 kommentar:

  1. Hej på er därhemma i Nacka. Valter tyckte vi skulle skriva och berätta vad vi gjort hittils i Valla sedan ni åkte hem. Igår kväll tog vi en promenad till affären och köpte mer mjölk och sen gick vi hem och gräddade pannkakor, badade och tittade på Pippi på rymmen.
    Idag har mormor och jag haft picknick i regnet upp till skogen i "parken". Det var mycket sniglar där tyckte Valter. men vi hade roligt i alla fall. När morfar kommer hem ikväll ska vi först äta och sen gå till den riktiga skogenpå andra sidan stora vägen. Dit vill inte jag och mormor gå ensamna.Där brukar jag klättra upp på ett högt berg. I morgon kommer jag hem till er igen säger Valter och hälsar till sin lillebror.

    SvaraRadera