fredag 28 augusti 2009

Valters nya frilla

I veckan var Valter och klippte sig. Vi hade tänkt att han skulle ha kort i nacken och på sidorna och lite längre upptill men Valter sa att han ville ha sitt långa hår i nacken "kvar alla dagar". Följdaktligen fick han det med en fin mohikan-frisyr som resultat. Frisören sprejade även i lite färg i håret innan vi gick, men den var bara tillfällig och försvann i första badet.


Valter var riktigt nöjd med frisyren även om han ser lite bekymrad ut här

Jag testar att posta ett par små filmer på grabbarna som jag tagit med min mobil så får vi se om det blir bra. I så fall kanske det blir något som jag fortsätter med.

2 kommentarer:

 1. En bra ide, nu kan vi få se våra killar live.
  Vad snabb du blivit Valter att cykla, det gick ju med racerfart. Fin i håret blev du också när du varit hos frisören.
  Sixten, det är tur de har dig nu när ni fått så många gräsmattor på gården. Du visste precis vad man skulle göra med den fina gräsklipparen.
  Tur att det inte är morfar som Valter snurrar runt i den där "snurrgrejen", då hade han mått illa på en gång. Sixten verkar tycka det var skojigt i alla fall.
  Ha en mysig helg och kramar till er alla från oss i Valla

  SvaraRadera
 2. Äntligen, nu fungerar kommentarrutan på vår dator. Jättekul med filmerna på killarna. Hoppas på fler. Vi längtar efter att få träffa er alla.
  Jag har börjat gräva upp utanför terassen på landet, så att det finns ett soldäck klart till nästa säsong.
  Jag har dagar att ta ut under läsåret, faktiskt 20 stycken, så om ni behöver barnpassning till något speciellt, så hör av er. Jag kommer om jag kan.
  Farmor hälsar.
  Farfar

  SvaraRadera