torsdag 6 augusti 2009

Varmt som attan

Valter och Sixten leker i skuggan på Nytorget.

Sixten var fortfarande lite hängig och ville vila sig i vagnen.

Kul med vatten.


Två stora killar och en liten kollar på Cars.Det är verkligen högsommar. Jag förstår inte att folk klagar på sommarvädret, jag tycker det har varit fint väder hela sommaren. Eller är det bara vi som har varit på rätt ställen när solen har skinit? Ett undantag är ju förstås midsommar då det snarare kändes som höst.
Denna sista sommarlovsvecka har vi tagit det ganska lugnt. Igår var vi på Nytorget och lekte, Sixten hade haft feber så vi ville ta det lite lugnt. På kvällen kom Franks familj och åt middag.

2 kommentarer:

  1. Ja vi tycker också det i stort varit en fin sommar, i alla fall har vi kunnat tillbringa våra frukostar på altanen varje morgon utan att frysa.Hoppas lilla Sixten är frisk nu så han orkar leka med mormor, morfar och Valter när vi kommer upp på lördag. Morfar och mormor var ute med båten och fiskade igår, gissa vem som fick den största abborren? Rätt, mormor förstås.He he...Kram Eva och Kjell

    SvaraRadera
  2. Tack för en god och trevlig onsdagskväll! Eventuellt blir det surströmming på lördag, så boka inte upp er på ngt annat.

    KRam
    Kattis

    SvaraRadera