tisdag 21 april 2009

Blandade aktiviteter i början av veckan

Igår (måndag) var jag och Sixten hemma hos Magnus och Emilia i Sickla och fikade. Efteråt gick vi ut i solen. Det var kallt i luften men det var soligt och vindstilla så det var riktigt skönt ute. När vi hade hämtat Valter på eftermiddagen var vi ute i vår lilla lekpark och grävde i sandlådan i en timme innan vi gick in och jag lagade middag.

Idag har det varit ungefär lika kallt som igår men det har varit mulet och inte alls lika skönt. Jag och Sixten har mest varit inne. Valter och Sixten sitter i Valters rum och leker nu. När jag var inne nyss visade Valter mig ett Vasaskepp som han hade byggt. Jag blev riktigt imponerad.


Vasa - Lägg märke till det långa bogspröt och den höga aktern


En nyvaken och smådryg Sixten

2 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Jag hade gärna varit med i morgon men jag jobbar. Är ni kvar efter nio så kanske jag kommer förbi!
  /Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej min stora och mina små pojkar!
  Vad roligt och mysigt ni verkar ha det på dagarna. Jag önskar jag fick vara med på era aktiviteter.Själv har jag inte varit på Vasamuseét på många år, men det verkar ju väldigt intressant och bra ,så Valter får väl ta med oss dit , när vi kommer upp någon gång. Han kan säkert guida oss och berätta om skeppet.Nu har det varit väldigt kallt här några dagar, men nu verkar det som om värmrn ska komma till helgen, och då åker vi ut till landet. Det blir roligt, när ni kommer till Valborg. Vi får väl se vad vi ska hitta på då. Idag har jag varit på vattengympa i varmt och skönt vatten - en liten försmak på semestern. Vi fick ju meddelande om att vi ska flyga lite senare än vad som var tänkt från början, men det är nog bara bra,så slipper vi gå upp mitt i natten. Nu ska jag gå och ta lite mat innan jag sjunker ner framför TV:n. Pappa är på OF.
  Kram Mamma/Farmor

  SvaraRadera