tisdag 28 april 2009

En efterlängtad uppdatering

Hej på er kära läsare. Jag har förstått att jag har minst sex stycken trogna läsare genom den kritik jag fått av att inte uppdatera bloggen tillräckligt ofta. Till mitt försvar vill jag påpeka att det faktiskt inte händer något som jag tycker att det är värt att skriva om varje dag. Här kommer i alla fall en resumé av de senaste dagarna.

I fredags var vi i Blecktornsparken och lekte. Vi hade packat matsäck och åt både lunch och fika där. Vi stannade i ca tre timmar och hann leka med de flesta leksakerna innan vi gick hem.

Jag uppskattar att det är mellan två och tre km till parken och Valter gick både dit och hem helt själv. Det var riktigt bra tyckte både jag och Valter och när vi kom hem belönade vi oss med Coca-Cola på balkongen.


Det finns många roliga fordon att åka på


Om Valter och Sixten hade styrt Vasa hade det aldrig sjunkit


Livet på havet kan bli lite segt


Tre små grisar - men var är Zeke varg?
I lördags var vi hemma hos Marcus, My och Moa i deras nya hus. Det var trevligt och deras hus var jättemysigt. Även i söndags var vi bortbjudna, denna gång till Mats, Mia, Samuel och Klara.

I måndags var jag och Sixten och tog var sin TBE-spruta. Det gick bra för både Sixten och mig. Sixten blev lite arg precis när sköterskan stack men han blev snabbt glad igen. På vägen hem stannade vi i en park på söder och åt lite mellis.

En tuff söderkis (Hoppas bara att han inte blir Hammarbyare)

Idag har vi varit på mitt jobb och hälsat på. Sixten charmade så klart alla och gick från famn till famn. När vi hade hämtat Valter på dagis stannade vi kvar ute och lekte en stund. Efter en stund kom Katarina och Frank ut. Frank frågade om vi ville ha lite frukt på deras uteplats och det tackade vi inte nej till. När Anna kom hem från jobbet gick vi in och lagade middag. Nu har grabbarna lagt sig och Anna är ute och springer.
Imorgon ska vi hem till Henrik och Kalle.

2 kommentarer:

 1. Tack för den! Uppdateringen alltså. Den var efterlängtad. Det är så kul att få nya kort på killarna och få höra lite vad ni hittar på på dagarna. Vi längtar så mycket efter våra älsklingar. Tur att vi ska ses i helgen. Hoppas vi får några sköna dagar på landet. Väderprognosen verkar ju lovande.
  Välkomna imorgon!
  Kram Farmor/Mamma

  SvaraRadera
 2. Blev också glad för uppdateringen. Förstår om du valt vara ute med pojkarna i det härliga vädret framför att sida vid datorn. Men det är alltid kul att se och läsa om hur ni har det och vad ni hittat på.
  Längtar så efter våra små pojkar och det ska bli så mysigt när ni kommer på lördag. Ha en skön valborg på landet först så fortsätter vi i Valla sen.
  Kram mormor/svärmor/

  SvaraRadera