tisdag 5 maj 2009

Besök i Katrineholm och Valla

I helgen var vi och hälsade på släkten i Sörmland. På valborgsmässoafton var vi i Farmor och Farfars stuga. Valter tyckte att det var toppen i snickarboden. Farmor försökte också att locka honom till ett bad i sjön. Valter tyckte att det lät som en jättebra idé ända tills han doppade tårna i vattnet, då ändrade han sig illa kvickt.


Innan vi kom iväg läste Valter en bok för Sixten för att fördriva tiden


Sixten tyckte att det bästa man kunde göra i stugan var att plocka med småsten på gången

Den första maj åkte Valter ut med Farfar i båten som vi lagt i tidigare på dagen. Det blev lite fiske men ingen fisk. Valter tyckte att det hade varit kul ändå.

På lördagmorgonen åkte vi till Mormor och Morfar i Valla. Vädret var jätteskönt och vi var ute på tomten större delen av dagen. Valter spelade fotboll, lekte med vattenpistoler och undersökte hålet där Morfar grävt för Bergvärme.


Busunge + Vattenpistol = Problem


Kladd-Sixten äter kladdkaka

Denna vecka har inletts med grått och fuktigt väder så vi har mest varit inne och lekt på dagarna. Hoppas att värmen kommer tillbaka snart. Det är så mycket lättare att aktivera sig när det inte krävs några stora kläder och man inte behöver planera för en helsanering varje gång man beger sig utomhus.


Sixten leker i sitt rum eftersom Pappa är rädd för kylan

1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder från hela helgen. Tur det inte var så här trist väder som det är nu när ni var i stugan och i Valla.
    Det var verkligen mysigt när ni var hemma hos oss.Bilden där Valter läser för Sixten är så fin så den har mormor som skrivbordsunderlägg på datorn nu.

    SvaraRadera