onsdag 27 maj 2009

Byggare i Valters rum

Under första delen av denna vecka har vi njutit av det fina vädret. Det är så skönt att bara ta på en keps och ett par dojor och kunna gå ut. Vi har spenderat en hel del tid i vår lilla park. Där finns det alltid kompisar att leka med.

I måndags var jag och Sixten och tog årets andra och sista TBC-vaccination. Efteråt tog vi en promenad på stan bland alla turister och åt mellis på Södermalmstorg.

Igår (tisdag) var det byggjobbare här hemma för att titta på vattenskadan i Valters rum. Skadan var mindre än förväntat och snickaren har redan tagit bort allt som ska bytas ut och ska komma denna vecka och göra klart sin del av jobbet. Måleriet ska ju också göras men vi hoppas att allt ska vara klart under nästa vecka.

Mitt på dagen igår var vi hemma hos Magnus och Emilia i Sickla och åt lunch. Sixten hade väldigt roligt med de andra barnen. Han verkade speciellt förtjust i Moa som han kramade och nöp i näsan.


Nyvakna grabbar en vanlig vardagsmorgon


Sixten leker på egen hand i sitt rum


I Valters rum har byggarna gjort ett hål i väggen

4 kommentarer:

 1. Vad mycket det här hänt med Sixtens utveckling sedan vi sågs. Han verkar så stor nu, sitter på egen stol och leker och det ska bli så såännande att se hans stapplande steg.
  Valter ser lika trött ut på morgonen som mormor alltid gör. Mig skulle dom minsann inte få fota innan jag fixat till mig. Men Valter och sixten är ju fina ändå.
  Kjell är och tar sin första TBE spruta nu, han är ju så mycket i skog och mark så det är lika bra att gardera sig. Jag skulle väl också behöva det,men glömde att fästingbussen var i stan idag.
  Nu ses vi snart, det ska bli så mysigt.

  SvaraRadera
 2. Här kommer en hälsning från en tidigare anonym, diskret och mycket trogen beundrare, Rebecca. Onkel Erik tar åt sig äran då det är han som ordnat med det tekniska miraklet.

  Hälsa grabbarna/

  R o E

  SvaraRadera
 3. Kul att följa pojkarna på webben. Jag gör mitt bästa för att fixa vår hemdator, så att jag kan skriva kommentarer hemifrån, det är något strul med inställningarna. Nu har min elevgrupp gått hem, och jag skriver från klassrummet.
  Farfar

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Nu ger vi upp att försöka skriva kommentarer på vår dator hemma. Någon som är duktig på datorer måste komma och titta vad det är för fel. Som tur är kan vi gå in och titta på dina mysiga inlägg Johan, och se på alla fina bilder på våra älsklingar. Jag längtar så mycket efter dem varje gång jag ser dem på bild. Hoppas ni får en skön Pingst. Vädret ska ju bli så bra. Pappa och jag åker ut till landet så fort vi slutar idag, sen ser vi fram emot nästa lördag då vi får träffa er igen.
  Många "Pingstkramar" från
  Farmor/Mamma/Svärmor

  SvaraRadera