söndag 24 maj 2009

Provinlägg

Jag testar idag att skriva ett inlägg för att se om processen information och feedback fungerar bättre nu. Jag skriver inte inläggen för min egen skull. Så roligt är det inte att sitta framför vår sega dator.

Denna vecka har det som bekant varit långhelg. I torsdags kom farmor på besök. Det skulle ha varit både farmor och farfar men farfar var sjuk. Tillsammans med farmor var vi och lekte i nya dagislekparken. I fredags gick vi en sväng på stan där vi mötte Erik och Rebecca som vi fikade tillsammans med. Lite shopping blev det också. Sixten fick en ny keps och Valter fick en bok av farmor.

I lördags morse hoppade Valter ur sängen och var uppspelt eftersom vi skulle åka hem till Nike med familj. Strax efter att vi hade gått upp ringde Therese (Nikes mamma) och sa att Nike hade feber och att vi inte kunde träffas i helgen. Valter (och vi andra) tyckte att det var tråkigt och vi funderade på vad vi kunde hitta på istället när vädret var så tråkigt.

Vi bestämde oss för att åka till Lasse Åberg muséet. Där var det riktigt trevligt. Valter och Sixten tyckte att det roligaste var att klättra omkring i Trazan och Banarnes trädkoja. I museibutiken jobbade Trazan själv och han signerade en film som vi köpte och tittade på igår kväll. Hela familjen tyckte att den var bra och vi har bara sett två av åtta avsnitt så det finns mycket skoj kvar.


Valter har byggt ett jättetorn av Sixtens klossar


Valter och Sixten åker Tigerhoj - Mamma är dryg och lite kissnödig

Idag (söndag) har det varit lite segt och Valter verkar lite less på att vara hemma. Tur att det är dagis igen imorgon. För övrigt så går Sixten allt längre och oftare. Det längsta han hittills har gått är från köket genom hela vardagsrummet till fåtöljen utanför Valters rum.

1 kommentar:

 1. Kul att kunna följa bloggen igen och titta på allt roligt ni gör.
  Det är tur att ni bor där ni bor så det finns olika spännande ställen att besöka. Speciellt när besvikelsen är stor över att något annat planerat inte blir av.
  Det ska bli så kul att få träffa er på fredag. Det känns som väldigt längesedan fastän det bara är 3 veckor sedan.
  Vi har haft en skön semestervecka på Cypern men nu börjar vardagen igen. Jag ska jobba redan ikväll.
  Vi ses snart.

  SvaraRadera