fredag 20 mars 2009

Fredag

Fredag igen. Veckorna går verkligen fort. Idag hade vi bestämt att vi skulle åka till Vasamuséet. Jag har själv inte varit där på 15 år så det var riktigt spännande.
Det var toppenbra!
Massor av spännande att titta på. Till och med riktiga skelett... Valter tyckte det var kul och spännande och köpte en souvenir- en penna med en liten båt som åker fram och tillbaka. Den var han väldigt nöjd med.

Trevlig helg.

1 kommentar:

  1. Hej igen!
    Är nyss hemkomna från landet dit vi åkte igår när vi slutat skolan. För första gången skulle vi sova över när det inte var sommar. Först satte vi på värmen i husetoch därefter tog vi en långpromenad i det sköna vädret. När vi kom tillbaka var det ganska varmt, men vi tände ändå ljus, eldade i öppna spisen och värmde en glögg. Det var jättemysigt. Idag har jag rensat och röjt i "backen" och Anders har klippt häcken och plommonträden. Efter middag och "bandyfinal" packade vi ihop och är nu hemma i stan. Jag känner mig alldeles ledbruten i kroppen, men hoppas det har gått över till imorgon. Nu väntar en slapparkväll framför TV:n. Hoppas ni har en mysig helg med Eva och Kjell.
    Hälsningar och kramar från Tina

    SvaraRadera