tisdag 24 mars 2009

Valter var nog inte så sjuk...

Nej, han har varit pigg och glad och den där febern gick ner under gårdagen. Idag har han varit som vanligt, men man skickar dem ju inte till dagis dagen efter sjukanmälan med gott samvete.
Tur att vi fick låna filmer från Frank... Ny favorit är Buzz Lightyear i Toy Story.
Alla barn verkar gilla honom.

Idag var vi på biblioteket och lånade lite nya böcker, bland annat en bok om Titanic. Valter har blivit mycket intresserad av sjunkna skepp sedan vi var på Vasamuséet.
Han leker att han är "Vasagubbe" som tar bort rost från skeppet och byter ut trä mot silver för att det ska hålla bättre. Det gäller att ha fantasi. Sixten brukar få vara ett barn som åker med Vasagubben.
Vi lånade också en Tintin-seriebok. Jag vet inte hur rolig den är egentligen men det är många bilder.

Sixten är också feberfri och ganska pigg, men fortfarande snorig. Imorgon blir det dagis för Valter i varje fall. Det blir roligt för honom. Han tyckte nog det var lite långtråkigt att vara sjuk.

Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hoppas ni är friska nu allihop. Nu dröjer det bara en vecka drygt tills vi träffas.Vi längtar sååå mycket. Har nyss pratat med Eva och det stora samtalsämnet var förstås våra små älsklingar. Vi bestämde att vi äter lite lunchbuffé hos oss på långfredagen. Det blir kul att träffas alla .
    På fredag ska Anders och jag gå och ta TBE-spruta. Har ni tagit det allihop? Nu ropar Anders att maten är klar så det är bäst att sluta skriva.
    Kramar Tina

    SvaraRadera