söndag 15 mars 2009

Helgen i bilder

Hej på er allihop!
Vi har haft en jättemysig helg med många roliga aktiviteter.
I fredags kom som sagt Tommy på besök och vi var ute på Söder och lekte en stund innan vi gick till Spårvägsmuséet (som traditionen bjuder på fredagar...). Valter ville gärna visa Tommy alla attraktioner där. Sixten har också börjat gilla att gå dit, särskilt att leka med Briojärnvägen. På kvällen åt vi tacopaj och såg på TV.

På lördagen gick Valter och Johan Tidigt ner på stan för de hade hemliga ärenden att utföra. :-)

Tommy, jag och Sixten gick också ner på stan och tog det lugnt, fikade och strosade runt lite innan Tommy åkte hem vid två-tiden. På eftermiddagen gjorde vi inget särskilt, men på kvällen såg vi på melodifestivalen.

Idag, söndag har vi varit ute och lekt med Frank och några andra barn på gården, grillat korv och fikat. Det var så lerigt och blött ute att det var helt otroligt, men barnen tyckte det var härligt. Efter drygt två och en halv timme gick vi in och la Valter i badkaret för upptining. Nu sitter han och tittar lite på film, Sixten leker i sitt rum.Valter på Nytorget
På Spårvägsmuséet
Jättekul under bordet
Polarna äter korv ute, söndagLervälling i sandlådan
Nu ska vi göra lite fisksoppa.
Vi hörs!

3 kommentarer:

 1. Hej
  ja Frank var också blöt rakt igenom och fick sitta och mysa i soffan med en fleecefilt och film. Känns helt ok att låta dem sitta och titta på film när de varit ute o lekt så bra!

  Ja det var mysigt- tiden gick så fort! Det gör vi fler gånger tycker jag också, hela sommaren kanske?

  Fisksoppa vad gott, recept från Halv åtta hos mig eller? Den soppan som tjejen som vann lagade lät god tycker jag! Vi ska äta köttgryta, Magnus o Frank står vid spisen för fullt.
  Vi ses imorgon på väg till dagis
  /Kattis

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni ser ut att ha och vad nöjd och glad lilla Sixten ser ut bredvis storebror på spårvägsmuseet. Det riktigt strålar om honom. Att få leka köra briotåg med brorsan.
  Vi har röjt lite grenar i trädgården och börjat förbereda för våren. Det var så skönt ute idag så efter en timmes promenad satte vi oss i solen vid garaget och tog en kopp kaffe. Nu ska jag snrt åka och ta mitt sista pass på jobbet innan det blir ett par lediga nätter.
  Kram på er alla
  /Eva

  SvaraRadera
 3. Så var det en ny vecka igen. Helgen gick fort tillsammans med Erik och Rebecca. Vi tog det lugnt och var ute och promenerade i det fina vädret. Man fick faktiskt lite vårkänslor. Så mysigt ni verkar ha det ute på er gård. Vilken lycka att få gegga ner sig i sandlådan och sedan få grillad korv.Ville inte Sixten vara med och leka i leran? Nu ska jag snart iväg och uppvakta Reidun som fyller år idag. Anders stannar hemma och får en lugn stund framför TV:n. Både han och jag har långa intensiva måndagar.
  Kram till er alla 4
  Tina

  SvaraRadera