fredag 27 mars 2009

Sedan sist


Ska till pappas jobb, borstar tänderna

Rock on!

Villa villerkulla


Elsa Beskows värld på Junibacken

Idag har Sixten varit med Johan på jobbet den sista arbetsdagen. Valter och jag passade på att ha en alldeles egen mysdag. Vi var ute tidigt och gick och fikade i stan innan vi gick till Junibacken. Tyvärr var det totalt packat med folk där, men Valter var tålmodig och stod snällt och väntade i alla köer. Sedan sa det bara "poff" kl 2, då gick alla hem och vi fick en lugn timme då vi kunde leka och härja fritt, vi åkte till och med det gulliga sagotåget en extra gång. När vi kom hem lekte vi med modell-lera.

Nu snöar det, typiskt helgväder.
Hoppas ni får en skön helg!
4 kommentarer:

 1. Åh så fin lilla Sixten var, charmade säkert alla på Johans jobb.
  Det var väl mysigt att få en heldag med stora killen, det hade säkert inte varit roligt för Sixten med alla köer.
  Usch det har snöat massor här, Kjell är ute och skottar för andra gången sedan han kom hem,
  Det blir att köra extra sakta till jobbet ikväll. Ha nu en skön helg, och Johan vi önskar dig en härlig pappaledighet med dina fina pojkar och att du Anna ska trivas på jobbet. Kram från Eva och kjell

  SvaraRadera
 2. Vilken bra sista dag- mysigt för er att vara själva! Vi tog en tur in till Magnus jobb. Alltid roligt med lite småutflykter.

  Så det är klockan två man ska vara där, på Junibacken alltså. Sak bli roligt att höra vad ni tyckte om stället.
  Trevlig helg önskar dina grannar

  SvaraRadera
 3. Men var har vår bebis tagit vägen? Jag ser nu bara två fina små pojkar. Förresten en stor och en liten. Så kul för Valter att få en heldag med bara mamma och för Sixten att vara med pappa på jobbet. Fick du Anna krypa runt i Karlssons hus precis som jag fick göra, när vi var där? Tittade ni också på en liten teaterföreställning? Hoppas nu att det känns bra för både Johan och dig med den omställning som börjar på måndag.
  Om det krånglar till det för er att få ihop påskdagarna, när ni kommer, behöver ni inte alls tänka på att ni ska vara lika länge både i Valla och K-holm. Ni gör precis det som passar er bäst. Det ska bli så roligt att träffa er på lördag.
  Kram från Farmor, Svärmor och Mamma

  SvaraRadera
 4. Hej
  Vill bara skriva o tacka för en jätterolig kväll igår. Vilken tur att Johans bror blev sjuk....

  tack för god mat och jättetrevligt sällskap

  SES
  KRAM
  Kattis m. fam

  SvaraRadera