tisdag 3 mars 2009

TV med mera

Johan jobbade över lite idag, och Sixten var trött och lade sig tidigt.
Han har bestämt sig för att han bara "behöver" sova en gång om dagen, och ibland blir det inte tillräckligt länge för att han ska orka hålla ut hela kvällen fram till kl sju.
Valter och jag hade mysigt och tittade på bolibompa, det handlade om en hund som hade dött, det var mycket sorgligt tyckte Valter som grät en skvätt. Sedan läste vi en saga av HC Andersen (!), flera kvällar har han velat höra sagor ur denna bok. Jag förstår inte hur han kan tycka att de är så roliga, många konstiga ord och få bilder. Men det tar ju lång stund att läsa, det kanske är det som är det viktiga :-)
Jag satt och kollade på lite gamla kort och hittade bland annat det här från när Valter var exakt lika gammal som Sixten är nu.
Sixten är tokig i att klättra, han klättrar upp i soffan, sängen- ur badkaret mm. Det blir mycket vaktande. När han väl kommit upp sitter han och skiner som en sol och lutar sig....lite för långt åt olika håll vilket medför att vi får springa snabbt som sjutton för att hinna fånga honom. Men han lär sig väl snart hur man tar sig ner på rätt sätt. (Hoppas jag).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar