tisdag 17 mars 2009

Tisdag

Sixten och jag har varit på Kulturhuset och lekt. Det var massor av barn där och Sixten hade jättekul. På dagis hade de sångsamling. Sedan var vi ute på eftermiddagen på väg hem från dagis, Valter och Frank plaskade i vattenpölar. När vi kom hem lekte vi att vi hade picknick på en filt i vardagsrummet. Valter fick mjölk i en termos och några bokstavskex och Sixten åt några russin. På kvällen var vi själva, Johan var på bio. Valter hade lite ont i ett öra, hoppas det går över, han har aldrig haft det förut. När han la sig fick han en Alvedon och då kändes det bättre.
Annars har han mycket växtvärk just nu, vaknar ibland och behöver massage på benen.

Fascinerad och tålmodig
Lite suddigt men mycket action

Sixten är nöjd tills han kör emot mattkanten

Hejdå.

2 kommentarer:

 1. Stackars Valter som haft ont i örat, hoppas det beror på att någon kanske sjöng för högt vid sångstundenoch inget annat för då går det ju över. (Skoj, förstås)Säg åt Valter att det är bra med lite växtvärk för då vet man att man växer. Tommy hade mycket växtvärk men inte mornmor-men så blev jag ju liten också.
  Vad roligt killarna har tillsammans, de kommer att få roligare för varje dag nu när Sixten kan vara med på ett annat sätt att leka.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas Valters öra har blivit bättre. Det är ju hemskt att ha öronvärk. Angående hans växtvärk så brås han på Johan. Jag vet inte hur många nätter vi suttit och masserat hans ben. Lite Alvedon kan kanske lindra. Det är otroligt så mycket som händer med Sixtens utveckling mellan varje gång vi ses. Då är det extra kul att kunna läsa på bloggen om allt han lär sig. Jag förstår att det är full fart hemma nu när Sixten också har upptäckt bilarna oavsett man sitter på dem eller skjuter på.
  Kramar

  SvaraRadera