söndag 22 mars 2009

Söndag kväll

I helgen fick en hängig Sixten fira sin födelsedag i förskott när mormor och morfar kom. Det blev lite paket och en pyttebit tårta med grädde och bär. Sedan gick vi ner på Söder och till Blecktornsparken där vi lekte i det fina vädret. På kvällen var vi hemma och såg på tv.
Idag, söndag har vi varit hos Henrik, Anna och Kalle. Det var trevligt.


Sixtens förskottskalas, äter grädde och bär...
Blecktornsparken

Valter & Frank cyklar- nu är det vår!


Kanonkort
3 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg-jag antar att det inte bara var Sixten som fick uppvaktning?
  Gör vi sällskap till dagis tomorrow?
  SES

  SvaraRadera
 2. O förresten, Frank ser ut som en liten liten kille i jämförelse med Valter då de cyklar...Och Valter ser verkligen ut som stor killen på kortet med båten, där kan man inte tro att han är 3 1/2- han ser ju nästan skolmogen ut :)

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att Valter inte var glad, när han var tvungen att vara hemma från dagis. Men det är ju otroligt så frisk han har varit detta år. Hoppas också Sixten har fått lite motståndskraft genom Valter. Vilka härliga bilder på pojkarna. Jag tycker Sixten är väldigt lik Valter på bilden, där han äter tårta. Det blir kul att få fira honom en gång till, när vi kommer. Valter har verkligen blivit en stor pojke, både kroppsligt och själsligt. Det är så roligt , när han vill prata med oss på telefon.Han är så förståndig och kan redogöra så bra för vad han har gjort. Vi längtar så efter att få träffa dem igen. Nu Anna får du passa på att njuta av den sista "mammaveckan", men det blir ju roligt för Johan att få vara hemma med sina pojkar på heltid. Hoppas du också tycker det ska bli kul att börja jobba igen.
  Imorse blev vi lite besvikna, när vi vaknade och tittade ut på all snö som kommit. Tyvärr lär det väl inte vara den sista. Det brukar ju bli flera bakslag innan våren är här på riktigt, men snart så...
  Kramar Tina

  SvaraRadera